• responsive webdesign
  • mobilfriendly websites
  • create personal website
  • create portfolio
Céges weboldalak készítése

www.clinguard.hu


ClinGuard Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. klinikai vizsgálatok tervezésével és kivitelezésével foglalkozó cég. Honlapjukon az információ három nyelven érhető el: magyar, angol és orosz nyelven. A honlap elsődleges célja, hogy a vállalatról és az ott végzett tevékenységről pontos információt nyújtson meglévő és leendő partnereiknek.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, JavaScript
weboldal készítés több évtizedes tapasztalattal

www.taxi-westsussex.co.uk


Angol taxis cég weboldala
A weboldal nemcsak bemutatja a személyfuvarozó vállalkozást, de online taxit is rendelhetünk. Beépített kalkulátor segítségével az utiköltség is előre tervezhető. A honlapon akár sofőrnek is jelentkezhetünk a "driver application" űrlap kitöltésével.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, PHP, MySql, JavaScript
webáruház készítése

www.beecreativebox.com


Saját fejlesztésű webáruház kézzel készült alkotások értékesítésére. A weboldal rendelkezik terméknév szerinti és ár szerinti keresővel is. A weboldalon minden árucikkhez megjelenik hasonló termékekajánlata, sőt megtekinthetők a legnépszerűbb termékek is. Az oldalon regisztrációval és anélkül is lehet vásárolni.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, PHP, MySql, JavaScript
Üzleti weboldal készítése

www.rodin.hu


A RODIN Felnőttképzési Üzletág belföldi szakmai rendezvényeket, vállalatorientált képzési programokat, konferenciákat szervez, belső továbbképzéseket készít elő a versenyszféra, a költségvetési intézmények, önkormányzatok részére.
Naponta frissülő oldalukon jogszabályváltozásokat, az adózással, könyveléssel kapcsolatos legújabb határidőket, változásokat teszik közzé.
Weboldalukon online lehet jelentkezni a szakmai képzésekre, programokra.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, PHP, JavaScript
Webáruház Wordpress

www.seasidecraft.com


Tengerparti hangulatot idéz ez a webáruház, ahol nemcsak vízparti dekorációk, kreatív kellékek kaphatók, hanem fotók letöltésére is van lehetőség.
Felhasznált programozási nyelvek: Wordpress, CSS, PHP
vállalkozások weboldalának elkészítése

www.bernece.hu


A bernecebaráti Öregerdő Turistaháznak készült weboldal, amely szín- és hangulatvilágában igazodik az erdei környezethez, a turistaház hangulatához. Az elérhetőség, szolgáltatások, árak mellett információkat tartalmaz a környékről, a túrázási lehetőségekről. A weboldalon keresztül egy kapcsolattartó űrlapon szállás is rendelhető.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML
fényképész weboldal

www.artsidephoto.com/ wedding-and-events


Egy fotográfusnak egyszerű, könnyen kezelhető, mégis nagyon dekoratív portfólió weboldalt készítettünk. A képeket két képgalériába rendeztük, a leendő ügyfelek egy kapcsolat oldalon keresztül írhatnak üzenetet.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, JavaScript
webáruház

www.megvennem.hu


A www.megvennem.hu kézműves termékeket forgalmazó webáruház, melyet Wordpress motor működtet.
Felhasznált programozási nyelvek: Wordpress, CSS, HTML