• responsive webdesign
  • mobilfriendly websites
  • create personal website
  • create portfolio

Termékbemutató weboldal, kapcsolat a vevővel

Termékbemutató weboldal, kapcsolat a vevővel
Olyan vállalkozásoknak, vagy magánszemélyeknek ajánlott, akiknek szolgáltatásai, termékei komplexebb, bővebb tartalmú felületet kívánnak.

Ahhoz, hogy a weboldalra látogatók az Ön termékét válasszák, alapvető, hogy pontos és teljes információt kapjanak róla. Nagyon fontos, hogy a részletes leírások mellett a professzionálisan elkészített fotók is segítsék a termék megismerését.

Egyedi tulajdonságú (méretű, anyagú, színű) termékek esetében hasznos lehet a weboldalon elhelyezett kalkulátor, melynek segítségével a látogató azonnali információhoz juthat a megrendelni kívánt termék áráról.

Fontos, hogy ha a nézelődőnek megtetszett a termék, azonnal meg is rendelhesse.

Ajánlatunk:

weboldal készítése az elképzelései alapján megtervezzük a weboldal egyedi arculatát,
weboldal megjelenése reszponzív és/vagy adaptív weboldalt készítünk,
weboldal szerkezete kialakítjuk a weboldal szerkezetét (oldalak száma, menük, almenük, stb),
weboldal készítése figyelünk arra, hogy a weboldal normál sebességgel letölthető legyen,
weboldal felhasználóbarát ügyelünk arra, hogy weboldala áttekinthető és minden szempontból felhasználóbarát legyen,
weboldal megjelenése weboldala a legnépszerűbb böngészőprogramokban megfelelően jelenjen meg,
weboldal keresőoptimalizálása elvégezzük a weboldal keresőoptimalizálását, megteszünk mindent azért, hogy a Google keresőjében a közösen kiválasztott kulcsszavakra minél jobb helyezést érjen el,
weboldal URL címe kereső- és felhasználóbarát URL címeket alkalmazunk.

A weboldalba építhető elemek:

Tartalmak Egyszerű Termék-
bemutató
Dinamikus Webáruház Mi ez?
Kapcsolatteremtés közösségi platformokkal (szociális média) weboldal közösségi platformok weboldal készítése weboldal szociális média weboldal feltöltése

?

Küldés gomb weboldal küldése weboldal címének elküldése weboldal reklámozása weboldal marketing

?

Kapcsolatfelvételi űrlap weboldal kapcsolatfelvétel weboldal készítése weboldal kapcsolatfelvételi űrlap weboldal programozása

?

Képgaléria weblap képgaléria website készítése weboldal galéria weboldal képei

?

Tartalom megjelenítése más nyelven weboldal tartalma többnyelvű weboldal készítése nyelvek a weboldalon weboldal készítése több nyelven

?

Statisztikai adatok a weboldal látogatottságáról weboldal látogatottsága weboldal látogatottság weboldal statisztikai adatok statisztika

?

Kereső- és felhasználóbarát URL címek weboldal keresőoptimalizálása weboldal keresőkben weboldal indexelése weboldal statisztikája

?

Feliratkozás hírlevélre weboldal hírlevél hírlevél a weboldalra feliratkozás hírlevélre weboldal hírlevél

?

Online ügyfélszolgálati felület kialakítása weboldal ügyfélszolgálat ügyfélszolgálati felület weboldal készítése ügyfélszolgálat

?

Kereső a weboldalon weboldal készítése keresővel kereső keresés weboldal keresés

?

Kalkulátor az egyéni tulajdonságokkal rendelkező árukhoz weboldal kalkulátor weboldal kalkulátor készítése weboldalra kalkulátor weboldal készítése

?

Legnézettebb cikkek, legkeresettebb termékek weboldal legnézettebb cikkei weboldal készítése weboldal marketing weboldal reklám

?

Adminisztrációs felület a termékek feltöltéséhez weboldal adminisztrációs felülete weboldal adminisztráció feltöltés a weboldalra áruk feltöltése

?

Adminisztrációs felület a hírek, képek feltöltéséhez szerkesztéséhez weboldal képfeltöltés weboldal hírek feltöltése feltöltés admin felületről weboldal készítése

?

Fórum, blog weboldal fórum készítés blogok készítése blog létrehozása weboldal blogok

?

RSS olvasó weboldal RSS készítése RSS készítése hírolvasó weboldal RSS

?

A webáruházon belül hasonló termékek ajánlása weboldal készítése webshop készítése webáruház készítése webáruház

?

social pluginsA közösségi oldalak (Facebook, Twitter, Linkedln, Pinterest, MySpace, Google Plus+, stb.) magas látogatottságot hozhatnak, ha lehetőséget teremt rá, hogy weboldala fontosabb részein elhelyezett gomb segítségével a látogató megoszthassa az információt. Ezzel gyakorlatilag ingyen reklámozza Önt.
Ha Ön aktívan jelen van ezeken az oldalakon, akkor ugyanitt felajánlhatja, hogy kövessék ott is. Hasonló ez a hírlevél feliratkozáshoz, hiszen így kapcsolatban marad a lehetséges vásárlóval.
Ha egy weboldalnak sikerül bekerülni a közösségi platformokra, akkor az, aki egyszer megosztotta a weboldal linkjét, vagy aki lájkolta az oldalt, minden egyes új hírről értesülni fog.
Az aktuális információ mindig ott lesz, amikor bejelentkezik a közösségi oldalra.
weboldal linkjének elküldése Fontos, hogy ha a honlap látogatójának megtetszett a termék, azt megmutathassa barátainak, ismerőseinek. A küldés gomb beépítésével egyszerűen elküldhető a weboldal címe e-mail segítségével az ismerősöknek.
kapcsolatfelvétel a weboldalról Az online kapcsolatfelvétel feladata, hogy a felhasználók az oldalon azonnal tudjanak üzenetet küldeni a cég ügyfél- vagy vevőszolgálatának. Az azonnali küldés rendkívül fontos, különösen az első kapcsolatfelvételvételnél, mert ez az értékesítési folyamatba való belépést jelenti.
weboldal kégalériájaAz emberek nagy része vizuális. Akkor olvassák el a termékleírását, ha lát egy vonzó képet a termékről, és az tetszik neki. Ezért igen fontos, hogy megfelelő minőségű képek kerüljenek a weboldalra.
Ha sok képet szeretnénk megmutatni, érdemes azokat gyorsan letöltődő, egyszerűen kezelhető, igényesen elkészített képgalériába gyűjteni. A képek kategóriánként csoportosítva is elhelyezhetőek.
többnyelvű weboldal A sikeres, látogatott weboldal titka nemcsak abban rejlik, hogy milyen előkelő helyet foglal el a Google keresőjében, hanem hogy több nyelven is lehet olvasni. Egyre több cég foglalkozik azzal, hogy több idegen nyelven is olvashatóvá tegye weboldalát, mert így szolgáltatásait nemcsak az adott országban érhetik el. Igaz, hogy már több fordítóprogram is létezik, de azok csak szavakat fordítanak, összefüggő szöveget nem.
Így jelenleg az a megoldás, hogy több nyelven is el kell készíttetni a honlapot és lehetővé kell tenni a nyelvválasztást.
weboldal hírlevele A hírlevél célja, hogy folyamatos legyen a kapcsolat a weboldal látogatóival. Segítségével bizonyos időközönként a weboldal tulajdonosa e-mail-en keresztül informálja a feliratkozott látogatókat a legfrissebb hírekről, kezdeményezésekről, akciókról.
fórum elhelyezése a weboldalon A fórum, blog létrehozásával ingyenes forgalmat szerezhet oldalának.
A fórumok olyan weboldalak, melyek lehetővé teszik, hogy azonos érdeklődésű emberek beszélgessenek.
A blogon viszont egy személy bejegyzéseit láthatjuk egy konkrét témával kapcsolatban. Az olvasónak legtöbbször lehetősége van hozzászólásként leírni a véleményét. Ha az értékes, érdekes tartalomra koncentrál, az eredmény nem marad el, megnő a forgalom, illetve a kereső programok rangsorában a weboldal előre lép.
kereső készítése Megkönnyíti a weboldalra látogatók dolgát, ha a menüpontok mellett még saját kereső is található a honlapon.
online ügyfélszolgálat Nézelődés közben az érdeklődőben kérdések merülhetnek fel, amikre még a vásárlás előtt szeretne válaszokat kapni. Az online elérhető ügyfélszolgálattal választ kaphat ezekre a kérdésekre chat formájában, így az ügyfeleknek nem kell más üzletet keresni vagy épp telefonálni.
hasonló termékek a weboldalonHa az adott termék valamilyen oknál fogva nem tökéletes a vásárló számára, akkor célszerű felkínálni neki áruházunkon belül hasonló termékeket.
kalkulátor elhelyezése a weboldalonHa a weboldalon szereplő termék, szolgáltatás ára több tényezőtől is függ (méret, szín, típus), érdemes online kalkulátort készíteni az oldalra. Így a változtatható tulajdonságok beállításával azonnal láthatóvá válik a termék ára.
termékfeltöltés a weboldalra Adminisztrációs felületen lehet feltölteni a termékekhez a képeket, a különböző termékadatokat és egy egyszerű szövegszerkesztő segítségével a szöveget.
hírfeltöltés Rendszeresen friss híreket megjelenítő weboldalnál egy külön erre a célra létrehozott adminisztrációs felületen lehet feltölteni a képeket és szövegeket. Így akár percenként is új tartalom jelenhet meg az oldalon.
hírolvasóAz RSS-t gyakran frissülő szájtok (többek között blogok, portálok) használják az oldalon megjelenő új tartalom (cikkek, bejegyzések) rövid összefoglalójának terjesztésére.
A felhasználók feliratkozhatnak weboldalunk RSS-csatornájára. A program meghatározott időközönként ellenőrzi a megadott oldalakat, és ha van új tartalom, megjeleníti a felhasználó böngészőjében.
felhasználóbarát URL a weboldalon A keresőbarát URL utal a weboldal tartalmára. Pl:
www.honlapom.hu/termek.php?t=2134 helyett
www.honlapom.hu/termek/dinnye szerepel. Előnye, hogy rövid és egyszerű, könnyű megjegyezni és a keresőrobotok is kedvelik.
weboldal statisztika készítéseAz interneten folytatott tevékenység tömérdek számszerű adatot termel. Többek között választ kaphatunk arra, hogy honnan érkeznek a látogatók, a legtöbben milyen oldalakat, termékeket nézegetnek, mennyi ideig tartózkodnak egy-egy oldalon, stb. Ha elkezdjük ezeket az adatokat kiértékelni, kiderülhet, hogy mi az, amit jól csinálunk, illetve mi az, amit rosszul. Így alapvetően meghatározza, hogy milyen irányban hajtsunk végre változtatásokat.
weboldal legnézettebb cikkei A vevők számára a legjobb bizonyíték az áru minőségéről, ha látja, hogy hányan vásárolták már meg a terméket. Sőt, ez nem csak a terméknek jó reklám, de magának az áruháznak is. Előnye, hogy teljesen automatikusan működik és a weboldal bármelyik részén elhelyezhető.

További szolgáltatásaink:

  • professzionális minőségű termék- és céges fotók készítése
  • az elkészült weblap karbantartása, frissítése
  • a későbbiekben a weboldal bővítése további oldalakkal

Referenciamunkáink:

Information websitewebsite for business

www.taxi-westsussex.co.uk

Angol taxis cég weboldala
A weboldal nemcsak bemutatja a személyfuvarozó vállalkozást, de online taxit is rendelhetünk. Beépített kalkulátor segítségével az utiköltség is előre tervezhető. A honlapon akár sofőrnek is jelentkezhetünk a "driven application" űrlap kitöltésével. A weboldal mobilbarát (reszponzív).

Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, PHP, MySql, JavaScript
Termékbemutató honlapTermékbemutató honlap

www.klindex.hu

A Klindex Kft. márvány- és betoncsiszoló gépek és eszközök forgalmazásával foglalkozik. Weblapjukon a különböző fajtájú csiszoláshoz használt eszközöket mutatják be az érdeklődőknek. Az oldal kétnyelvű. Bemutatótermükben rendszeresen szerveznek termékbemutatót, melyre az érdeklődők a weboldalon keresztül online jelentkezhetnek.
Minden termékhez külön galéria tartozik, ahol több szemszögből is megfigyelhetők az eszközök. A képek mellett videófelvételeken is nyomonkövethetők a különböző munkafolyamatok. A termékekhez részletes műszaki leírás is tartozik.
Felhasznált programozási nyelvek: CSS, HTML, JavaScript
Reszponzív weboldalreszponzív weboldal

www.geomarvany.hu

A Geomárvány Kft. weboldala Wordpress tartalomkezelő rendszerrel (CMS) készült. A cég egyedi márvány- és gránit termékeket állít elő. Az érdeklődő egy online kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, mennyibe kerülne egy adott anyagból előállított termék. A kalkuláció végén azonnal meg is rendelheti.
Árajánlatkérő űrlap segítségével csiszolásra is ajánlatot kérhet.

Felhasznált programozási nyelvek:Wordpress, PHP, MySql